Pasarea Phoenix

Salutare, lume bună!!!

Hai să vă spun o mică poveste. Astăzi avem varianta scurtă, că e duminică şi ne grăbim. A fost odată ca niciodată un nene pe numele său CC. Ei bine, la un moment dat domnul SM (adică eu) achiziţionează de la domnul CC servicii de acces internet şi hosting. Timpul trece cum trece şi, la un moment dat, domnul SM ajunge să lucreze CU şi LA firma domnului CC. Domnului CC i se pare că acest lucru poate să îmbrace forma unei prietenii şi chiar aşa se întîmplă în primele luni. Da, dar domnul SM n-are de lucru şi este de acord cu angajarea domnului D, că mai era nevoie de unul.  Asta deşi SM simte de la bun început nişte lipsuri în caracterul mai tînărului domn D, dar zice OK. Culmea prostiei, avea iniţial drept de veto şi totuşi spune DA, îl angajăm pe domnul D!!!  Ştiţi povestea biblică cu şarpele crescut la sân? Ei bine, exact aşa evoluează lucrurile. Domnul D, mare amator de dat limbi în cur şi domnul CC, mare amator de primit, fac la un moment dat un cuplu formidabil. Iar domnul SM este pînă la urmă scos din schemă.

Nimic mai simplu şi firesc, pînă aici. Mă rog, firesc …

Şi ce ultimă şi mare prostie credeţi că face domnul CC ? Brusc, fără avertisment, fără posibilitatea de a salva ceva, taie accesul la internet pentru SM şi şterge site-urile găzduite pe serverele domniei sale. Asta deşi relaţia prestator-client era cu totul altceva şi, chiar mai mult decît atît, cei doi conveniseră să funcţioneze în continuare. Exact ca un copil mic şi prost ce nu se mulţumeşte doar să-şi ia jucăria şi să plece, ci loveşte cu piciorul castelul tău de nisip şi îl face praf !  Mare om, mare caracter. Staţi puţin, că nu mai găsesc ghilimelele …

Voi folosi, cel puţin o vreme, varianta de wordpress gratuit. Urmează să hotărăsc ce voi face în continuare cu site-urile vizate.

Staţi pe aproape, mulţumesc.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Explicaţiuni și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Pasarea Phoenix

 1. ŞuKăRiT zice:

  Da’ de ce nu-l ni-l dai pe făraş, frate? (nume, domiciliu, locurile dosnice pe unde se strecoară… de-astea, lumeşti, pe unde să-i dăm bineţe… 😉 ) Cum?! Încă nu le-ai aflat?! 😛

 2. smro zice:

  Ehei, maestre SuKaRiT, imi este chiar vecin, la doua blocuri distanta !!! Dar stii, pe mine m-au invatat ai mei sa iert. Si l-am iertat deja, fiindca nici nu stie ce a facut, nu stie ce si cine l-a mânat in lupta. Povestea e mai lunga si chiar mai urîtă dar cred că o las asa, in varianta scurta, e suficient.

 3. smro zice:

  Na, că sunt logat şi apar ca smro !!! Ce ţi-e şi wordpresu` ăsta !

 4. ŞuKăRiT zice:

  Să-l iertăm, dară… 😉

 5. Pingback: Vremuri grele | Verba volant, blogul (scripta) manent !

 6. Pingback: Şapte ani!!! | Verba volant, blogul (scripta) manent !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s